ESPERANDO. Specialiști din Germania vin în Baia Mare pentru un eveniment dedicat persoanelor cu afecțiuni neuromotorii

Eveniment unic în Baia Mare organizat de Asociația Esperando, cu participarea specialiștilor din Germania, dedicat persoanelor cu afecțiuni neuromotorii, AVC sau alte dizabilități fizice, dar și medicilor/ terapeuților din domeniul recuperării, din România. Acesta va avea loc în 14-15 mai, între orele 9 și 18, la Centrul de Zi Esperando (Colonia Topitorilor 14, Baia Mare).

Specialiștii de la Centrul de Reabilitare Neurologic Dagmar Siebold din Berlin, care vor fi prezenți la acest eveniment, vor aduce informații valoroase despre terapia Galileo, beneficiile ei, programe de recuperare, exemple practice, totul pentru a obține rezultate excepționale. Pentru persoanele cu afecțiuni neuromotorii, care vor participa la eveniment, aceștia vor realiza, individual, evaluări și planuri de recuperare personalizate.

Medicii/ terapeuții participanți vor avea parte de o prezentare a terapiei și posibilitatea de a învăța din exemple practice, iar la final vor primi o diplomă de participare. Costul intervenției pentru persoanele cu dizabilități – 130 euro/ persoană. Taxă de participare pentru medici/ terapeuți: 50 euro. Detalii la: 0745/614.431, 0752/155.755, office@esperando.ro.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica