Eugen Apjok (CSM Știința Baia Mare), antrenor principal la naționala României

Nou antrenor principal al naționalei de rugby a României este băimăreanul Eugen Apjok, care l-a înlocuit pe Andy Robinson în funcție, după ce acesta a demisionat.

Noul staff al echipei naționale va fi condus de Eugen Apjok – antrenor principal, el avându-i alături pe David Ellis – antrenor apărare, Stephen Scott – antrenor compartiment înaintare, Valentin Ursache – antrenor zona contact, Mihăiță Lazăr – antrenor jocul în grămada ordonată, Viorel Lucaci – antrenor jocul în margine, Sosene Anesi – antrenor treisferturi.

“Numirea mea ca antrenor al echipei naționale este o onoare, și în acelasi timp, o mare provocare și responsabilitate. Am acceptat propunerea cu sentimentul că pot duce mai departe munca predecesorului meu căruia vreau să-i mulțumesc pe această cale pentru tot ce a făcut la echipa națională, astfel încât să reușim în timpul rămas până la Cupa Mondială să construim în jurul unei viziuni comune care să reflecte cât mai fidel cultura și spiritul rugbyului românesc. Nu în cele din urmă vreau să mulțumesc președintelui clubului CSM Știința Baia Mare pentru înțelegerea arătată referitor la această oportunitate”, a declarat Eugen Apjok, noul antrenor principal al României, pentru frr.ro.

cm
cm