EVENIMENT. Iancu Guda vine la Conferința regională RBL Maramureș

Vineri, 22 martie, liderii de business din Maramureș, dar și din țară sunt invitați să participe la cea de a III-a ediție a Conferinței regionale Romanian Business Leaders Maramureș. Organizat sub tema centrală „Competitivitatea afacerilor românești. Riscuri și oportunități”, acest eveniment de referință pentru mediul de afaceri local va avea loc la Hotel Magus din Baia Mare.

Evenimentul anual al filialei RBL Maramureș reprezintă o platformă pentru schimb de cunoștințe, business networking și dezvoltare strategică. El este conceput să unească viziunile liderilor de afaceri și să exploreze noi direcții de creștere și inovare.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea oportunitatea de a interacționa și de a-l asculta pe invitatul special Iancu Guda, producătorul celei mai cunoscute emisiuni de educație financiară din România, „Banii în mișcare” de la Digi 24. Prezentarea sa va cuprinde o privire aprofundată asupra mediului de afaceri actual, o analiză detaliată a competitivității companiilor românești și practici esențiale pentru optimizarea productivității oricărei companii.

Pe parcursul conferinței, cei prezenți vor putea participa și la atelierele interactive, care vor oferi o abordare practică și imersivă.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica