FACULTATEA DE INGINERIE. Înscrieri pentru simularea admiterii la ”Nord”

A fost dat startul înscrierii pentru simularea admiterii la disciplina matematică, la Centrul Universitar Nord din Baia Mare (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca), ce va avea loc în 27 aprilie, ora 9. Pentru a putea participa la simulare sunt necesari următorii pași: înscrierea online până în 25 aprilie, ora 12, respectiv achitarea taxei de participare la concurs (200 de lei) care se plătește exclusiv online, direct în platformă, în momentul înscrierii. Lista candidaților înscriși va fi publicată în data de 26 aprilie.

Candidații care participă la simulare vor putea opta la înscriere pentru considerarea notei obținute la simulare în locul testului grilă la matematică. Cei care aleg această opțiune nu vor participa la testul grilă, nota obținută la simulare înlocuind nota de la testul grilă de matematică din formula de calcul a notei finale. Important de reținut e că, indiferent de sala în care se dă testul, rezultatul poate fi folosit atât pentru admiterea la Cluj-Napoca, cât și pentru Baia Mare.

În vederea admiterii, până în 18 mai, Facultatea de Inginerie, cu sprijinul Departamentul de Matematică-Informatică din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare, organizează gratuit consultații în vederea pregătirii concursului de admitere, din iulie 2024, unde este prevăzut test grilă la matematică. Consultațiile se desfășoară în fiecare zi de sâmbătă, între orele 9 și 12, în sala A2, din strada Dr. Victor Babeş 62 A, din Baia Mare.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica