CEA MAI FRUMOASĂ POVESTE. Doi copii din Bârsana și doi din Ucraina au impresionat juriul ”Românii au talent”

Doi copii din Maramureș și doi din Ucraina, legați prietenește prin grupul ”Două perechi de frați”, au făcut furori aseară, pe scena emisiunii-concurs ”Românii au talent” de la PRO TV.

”Este cea mai frumoasă poveste din sezonul fenomen”, au subliniat cei de la PRO TV. Raul și Amalia sunt din Bârsana, iar Alexandru și Ilie vin din Ucraina, iar împreună formează grupul mai sus amintit. ”Formăm o trupă de doi ani. De atunci ținem o legătură foarte strânsă între noi, suntem foarte buni prieteni”, a spus Amalia. ”Chiar dacă locuim în Ucraina, noi ne mândrim că suntem români și păstrăm tradiția”, a adăugat Alexandru.

De când formează un grup muzical, tinerii sunt invitați constant la nunți și botezuri atât în Maramureș, cât și în străinătate. ”O să mergem în Irlanda, în Dublin. Am fost în foarte multe locuri, la nunți, la botezuri, la majorate, la tot felul de evenimente”, a mărturisit Amalia. ”Suntem foarte bucuroși că am ajuns la ”Românii au talent” pentru că vrem să ducem folclorul maramureșean mai departe”, a mai spus Amalia.

Prestația lor a impresionat juriul ”Românii au talent”. ”Tot ce vine din zona asta e atât de colorat și de energic”, a subliniat Andra. ”Muzica asta, folclorul maramureșean, mi se pare că e, prin definiție, muzica pentru petrecere”, a adăugat Andi Moisescu.

Cu trei ”DA” din partea juriului, grupul de copii a trecut în etapa următoare.

Maria STOICA

 

Maria Stoica
Maria Stoica