FLAVIU PINTE, candidat AUR la Consiliul Local Baia Mare: ”Sunt antreprenor și susțin programul de guvernare locală AUR pentru Primăria Municipiului Baia Mare”

Sunt Flaviu Pinte, inginer și antreprenor. Candidez din partea Partidului AUR pentru Consiliul Local Baia Mare întrucât doresc să vin în sprijinul tinerilor din oraș, ignorați prea mult timp de administrația locală.

Visul meu este să avem în Baia Mare un centru IT, în care tinerii specialiști din domeniu să găsească locuri de muncă bine plătite și, în același timp, să rămână alături de familiile lor. Să nu mai fie nevoiți să plece de lângă părinți în alte orașe din țară ori în străinătate pentru a fi remunerați corect pentru munca lor valoroasă.

Sunt antreprenor și susțin programul de guvernare locală AUR pentru Primăria Municipiului Baia Mare. Este absolut necesar ca, în următorii patru ani, să deschidem căile și să construim în oraș un parc industrial. Este o măsură ce va revitaliza în mod categoric spațiul economic local.

Avem nevoie de locuri de muncă bine plătite, pentru toate categoriile de angajați, iar acesta este unul dintre obiectivele mele pentru perioada 2024-2028. Băimărenii merită să fie răsplătiți pentru munca lor de zi cu zi, pentru sacrificiile lor și, mai ales, pentru fidelitatea lor față de acest oraș.

Programul de guvernare locală propus de AUR este fiabil și poate fi implementat în următorii patru ani. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră!

În 9 iunie, mergeți la vot și alegeți o echipă de AUR, corectă, integră, care va munci pentru Baia Mare. Împreună pentru Baia Mare!

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

 

Maria Stoica
Maria Stoica