FOTO BAIA MARE. Mașină lovită serios în parcare de un șofer. Cât avea alcoolemie

Mașină lovită în parcare aseară, 08 februarie, la ora 20.18, pe o stradă din Baia Mare. Polițiștii au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe strada Rachetei, un autoturism a acroșat un autoturism parcat și a părăsit locul faptei, conducătorul acestuia fiind posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

„La scurt timp, polițiștii au identificat autoturismul în cauză pe bulevardul Unirii, acesta fiind în afara părții carosabile, pe spațiul verde, cu partea din față a autoturismului lovită de un stâlp de electricitate. La volan a fost identificat un bărbat de 49 de ani, din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”, precizează IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA