FOTO EXPOZIȚIE MOTO. Băimărenii au avut ce admira la închiderea sezonului moto

Iubitorii de motociclete sunt tot mai numeroși în județul nostru. Asta s-a văzut și la închiderea sezonului moto, de sâmbătă, organizată de Clubul Nord 6 Riders. La eveniment au luat parte peste 300 de motocicliști, din diverse cluburi. Îmbucurător este și faptul că accidentele în care sunt implicați motocicliștii sunt în scădere, subliniază Raul Silaghi, președintele Nord 6 Riders.

„Am ajuns la majorat cu acest eveniment, suntem la a 18-a ediție. Anul 2023 a fost, din punct de vedere moto, destul de bun, timpul e oarecum dușmanul nostru, am vrea mai mult timp să ne dăm cu motoarele, dar a fost un an destul de benefic, mulți kilometri și fără prea multe evenimente. Evenimentul, ca să zic așa, începe să dea roade, de la an la an avem tot mai puține accidente în care sunt implicați motocicliști”, a precizat Raul Silaghi, președintele Clubului Nord 6 Riders.

Parada moto care a pornit din Centru Vechi și a continuat pe principalele artere ale orașului, a adunat numeroși băimăreni, dornici să vadă expoziția de motociclete. Și cei mici au fost încântați, având ocazia de a se poza cu modelele preferate. Cei prezenți, nu au fost dezamăgiți. Pe lângă motocicletele personalizate, se pare că un nou trend este acela al căștilor moto inspirate din filme. O parte din cele mai inedite modele, le puteți vedea în galeria foto de mai jos.

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA