GEORGE SIMION, președintele AUR, în vizită în Maramureșul istoric

George Simion, președintele Partidului AUR, a fost prezent ieri în Maramureșul istoric într-un tur de forță printre simpatizanții AUR. Totodată, a fost alături de candidații AUR la primăriile din Poienile de sub Munte, Săcel și Borșa, trei tineri în care maramureșenii din aceste localități își pun speranțele pentru un viitor mai bun.

Membrii AUR au fost primiți cu entuziasm de sute de maramureșeni dornici să-și arate susținerea pentru partid și pentru misiunea acestuia de schimbare a clasei politice.

”Este timpul schimbării. După 34 de ani în care mafia PSD-PNL a distrus țara noastră, în 9 iunie avem șansa să scăpăm de hoți și să îi înlocuim cu patrioți. Îndemn oamenii să iasă la vot în 9 iunie, e dreptul lor, e șansa lor, trebuie să profităm. Politicienii inutili și corupți trebuie amendați, iar în ziua votului să alegeți oameni noi, demni, harnici și patrioți, care să lupte pentru țara noastră. Candidații AUR din Maramureș sunt oameni serioși, muncitori, loiali comunităților lor și țării în care trăim cu toții. De aceea, îi îndemn pe maramureșeni să iasă la vot și să aleagă AUR. E șansa schimbării”, a punctat George Simion, președintele partidului AUR.

În cadrul vizitei de ieri, George Simion a vizitat localitățile Poienile de sub Munte, Săcel și Borșa, a mers în piețele tradiționale, s-a întâlnit cu producătorii locali, cu maramureșenii simpli, le-a aflat problemele. Mai mult, i-a prezentat oamenilor pe candidații AUR din aceste localități arătându-și susținerea pentru ei și proiectele lor.

”Am fost alături ieri de președintele George Simion așa cum este și el alături de noi, candidații AUR, pe care ne susține cu toată forța. Ne-am întâlnit cu oamenii locului, ne-au spus dificultățile cu care se confruntă în zonă, le-am explicat ce putem face și i-am îndemnat să meargă la vot spunându-le că asta e șansa lor pentru dezvoltarea și modernizarea localităților în care locuiesc”, a subliniat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Cu ocazia deplasării lui George Simion în Maramureșul istoric, au fost bifate și lansările de candidatură ale celor trei membri AUR: Ioan Pisten, pentru Poienile de sub Munte, Radu Bizău, pentru Săcel, și Dinu Roman, pentru Borșa.

”Toți cei trei sunt tineri, oameni serioși, în care maramureșenii din aceste localități au încredere. Se bucură de susținerea noastră și a lui George Simion și suntem convinși că, împreună, vom aduce marea schimbare de care maramureșenii au nevoie după 34 de ani în care au fost mințiți, furați și ignorați de guvernările PSD-PNL. Demnitatea, onoarea și patriotismul sunt valori care se regăsesc în rândul membrilor AUR și pe care le vom promova în toate comunitățile pentru a transforma în bine fiecare sat și fiecare oraș al acestui județ”, a declarat Darius Pop, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

Maria Stoica
Maria Stoica