GHINION – Când câinele te dă de gol și găsește droguri în mansarda casei, în perete

Echipa canină a Biroului Vamal de Frontieră Halmeu, formată dintr-un inspector vamal și câinele Athos, în cadrul percheziției unei locuințe, efectuată la solicitarea BCCO Oradea, în urma semnalizării efectuate de Athos, a fost descoperită cantitatea de peste 1 kg canabis în mansarda casei, în perete, după placa de rigips, respectiv între izolația de vată minerală și cornișa acoperișului.

„Precizăm că percheziția domiciliară s-a desfășurat în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare , în vederea prinderii în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri.
În cadrul aceleiași acțiuni, în urma efectuării unui control asupra habitaclului autoturismului, polițiștii au descoperit, într-un compartiment ascuns, materie vegetală de culoare verde – olive, susceptibilă a fi din categoria substanțelor psihoactive”, arată Autoritatea Vamală Română.

Marcel ȘERBAN

dh
dh