GLUMĂ CU IMPACT. Un eveniment fictiv pe Facebook atrage atenția maramureșenilor

În mediul virtual al rețelelor sociale, un eveniment amuzant a captat atenția locuitorilor din Maramureș. O glumă ingenioasă postată sub forma unui eveniment pe Facebook a devenit subiect de discuție în regiune, atrăgând interesul a peste 7,100 de persoane.

Evenimentul fictiv anunță ”inaugurarea tunelului de sub Gutin”, programată pentru data de… 5 februarie 2078. Tunelul, care ar scurta drumul între Maramureșul Istoric și municipiul Baia Mare cu ”15 kilometri”, este descris ca fiind ”o construcție dublă, lungă de 5,4 kilometri, realizată într-un impresionant interval de 67 de ani”. Mai mult decât atât, costurile estimative ale proiectului sunt surprinzător de ”scăzute”, cifrate la doar.. ”189 miliarde de euro”.

Deși ideea inaugurării acestui tunel este rezultatul unei glume, numeroși utilizatori de pe rețeaua de socializare Facebook au răspuns cu simțul umorului la invitația de a participa la evenimentul fictiv, demonstrând încă o dată capacitatea bunei dispoziții de a aduce oamenii împreună în comunitățile online.

Maria STOICA

 

 

 

Maria Stoica
Maria Stoica