ACTUALIZARE GRAV ACCIDENT ÎN SĂPÂNȚA. Trei oameni prinși între fiare după ce mașina lor s-a lovit de un autocamion. Elicopterul SMURD e pe drum

La Săpânța acum e alertă după ce, prin 112, a fost anunțat un grav accident de circulație. Din primele informații este vorba despre o coliziune între un autocamion și un autoturism, în urma accidentului rezultând trei persoane posibil încarcerate.

ACTUALIZARE 1:

La accident intervine Detașamentul de Pompieri Sighet cu două autospeciale, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ Maramureș. Potrivit primelor informații de la fața locului, o victimă a fost extrasă și mai sunt două victime încarcerate în acest moment. Pompierii lucrează la descarcerarea lor. De asemenea, spre locul intervenției se deplasează și echipajul TIM SMURD, precizează oficialii ISU Maramureș.

ACTUALIZARE 2:

Una dintre victime este inconștientă, una este resuscitată în acest moment și una este conștientă.

ACTUALIZARE 3:

Si cea de a doua persoană inconștientă e resuscitată. Se deplasează spre locul intervenției și elicopterul SMURD de la Tg. Mureș.

ACTUALIZARE 4:

Din păcate două persoane au fost declarate decedate. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de prim ajutor, acestea nu au mai putut fi salvate. Cea de a treia victimă, conștientă, a fost preluată de elicopter și transportată la UPU Baia Mare.

Marcel ȘERBAN

dh
dh