GROȘI. Bărbat de 34 de ani a vrut să-și ia viața

În comuna Groși polițiștii au reușit să evite o tragedie în ultimul moment. Potrivit IPJ Maramureș, un apel alarmant a fost recepționat azi-noapte, la ora 22.55, prin S.N.U.A.U. 112.

„Operatorii 112 ai Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, au mobilizat de îndată un echipaj de poliție din cadrul Secției 1 Groși.

Din informațiile furnizate polițiștilor, persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul înspre pădurea din zona limitrofă a comunei Groși, respectiv pe D.N.18B, cu intenția de a-și suprima viața.

Echipajul Secției 1 Poliție Rurală Groși a luat act de sesizare și s-a deplasat cu operativitate la locul indicat. Cu sprijinul cadrelor militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș și aparținătorilor, cei doi polițiști, familiari cu zona de competență, au dirijat echipa operativă de căutare care, în timp de aproximativ 15-20 de minute au reușit găsirea bărbatului înainte ca acesta să apuce să își pună intențiile de aplicare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru investigații medicale de specialitate.

Pe această cale, ne exprimăm recunoștința față de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși, agent șef adjunct Spătar Liviu și Agent șef adjunct Cristea Răzvan, care prin modul prompt de acțiune au reușit salvarea vieții unui tânăr”, arată IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA