IMOBILIARE. Un nou proiect premium, lansat în Baia Mare

Orașul Baia Mare este în continuă dezvoltare și de curând a fost lansat primul proiect imobiliar premium din municipiu, cel mai mare de după Revoluție. Este vorba de ridicarea mai multor blocuri, denumite Unirii Towers.
”A fost o mare bucurie să îl revăd pe băimăreanul nostru Mihai Morar, la lansarea oficială a primului proiect imobiliar premium din Baia Mare, cel mai mare de după Revoluție: UniriiTowers. Evenimentul a reunit oameni din administrație, antreprenori și reprezentanți ai mediului de afaceri din Maramureș. Am stat și eu 10 ani la București, mi-a plăcut și îmi place capitala, însă, întotdeauna, la fel ca și Mihai, am simțit că acasă e aici, în Baia Mare, în Maramureș. De aceea m-am întors să pun umărul la o schimbare în bine!
Sper ca pe viitor, în parteneriatul pe care l-am început cu mediul de afaceri local de aici, să reușim să ducem și Baia Mare, nu doar Maramureșul, la următorul nivel. Acești trei ani și jumătate care s-au scurs din mandatul meu de președinte al administrației județene au fost o perioadă foarte intensă. Mulțumesc tuturor că m-au susținut, mai ales colegilor, care au lucrat alături de mine la toate proiectele bune pe care le-am împlinit pentru județul nostru.
Vă asigur că vor fi tot mai multe lucruri bune în următoarea perioadă, și nu o zic ca pe o promisiune, ci pentru că știu ceea ce facem. Avem deja un portofoliu de proiecte, aflate în diverse stadii de implementare, de peste 2 miliarde de euro, din care contracte de finanțare de 600 de milioane de euro în această lună. Am reușit să construim o echipă foarte frumoasă și dedicată și sper că, împreună cu mediul de afaceri, cu oameni ca Stefan Dărăbus, dar și alți angajatori care doresc să pună umărul la dezvoltarea județului Maramureș, să reușim să ducem și comunitate băimăreană la alt nivel. Cred cu tărie că o vom face!
Dezvoltatorii imobiliari sunt extrem de importanți într-o comunitate locală. Trebuie să avem grijă și de spațiile verzi, să avem și parcări. Trebuie să avem grijă să dezvoltăm unitar municipiul Baia Mare și județul Maramureș! În noua lege a urbanismului există conceptul de zonă metropolitană. Va trebui să activăm această zonă și aici, pentru a face ordine și pentru a construi noi cartiere rezidențiale, pentru că este încă mult loc pentru dezvoltare.
Pentru a putea dezvolta mai multe mai multe blocuri, case, și pentru ca acestea să poată să fie vândute, este nevoie de putere economică. Iar asta se poate crește doar prin investiții private. De aceea lucrăm în parteneriat cu mediul de afaceri. În următoarea perioadă voi lansa invitația la mai multe dezbateri publice privind dezvoltarea parcurilor industriale. Pe lângă infrastructură, punem aici la dispoziția antreprenorilor maramureșeni inclusiv instrumente financiare, prin Programul Operațional Regional, adică fonduri europene. Suntem deja într-o nouă eră a dezvoltării în Maramureș și trebuie să generăm această schimbare în bine și în municipiul Baia Mare. Împreună putem să dezvoltăm locul pe care îl numim cu toți acasă și să asigurăm oamenilor o viață mai bună!”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
(Advertorial)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA