IMPRESIONANT. O băimăreancă a împlinit 100 de ani

Băimăreanca Ana Culic a împlinit, în weekend, venerabila vârstă de 100 de ani. Cu această ocazie, senioara a fost vizitată de reprezentanții autorității locale. Primarul Doru Dăncuș i-a oferit un cadou, un buchet de flori și un tort, în numele comunității din oraș.

”Doamna Ana Culic a împlinit un secol de amintiri, povești și momente prețioase. Este mult chiar și să numărăm fiecare zi din cei 100 de ani, zile cu greutăți, dar și clipe de bine prin care mama Aneta, cum este cunoscută de către apropiați, a trecut cu înțelepciune și curaj. A fost o bucurie să îi pot dărui un buchet de flori și un tort în numele comunității băimărene. Un gest simbolic de apreciere pentru tot ce a oferit orașului nostru în toți acești ani, pentru că este o comoară vie, precum sunt toți seniorii noștri”, a subliniat primarul Doru Dăncuș.

”Mărturisesc că deși am pornit cu gândul de a o felicita și a-i oferi un cadou și un buchet de flori din partea mea și a municipalității, cadoul cel mai mare a fost cel primit de la dânsa: o lecție despre viață. Sincer vă spun că rar mi s-a dat să văd o persoană cu un optimism și poftă de viață așa mare. Cred că noi, majoritatea, mai ales cei mai tineri, ar trebui să învățăm de la oameni ca doamna Culic, să știm să ne bucurăm de ce avem, să găsim plăcere și bucurie în lucrurile pe care le facem de zi cu zi. Cu siguranță pentru mine a fost o lecție pe care nu am să o uit. Mulțumesc pentru asta”, a punctat Zsolt Pap, viceprimarul municipiului Baia Mare.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica