ÎN CURÂND. Un nou sens giratoriu în Baia Mare

Primăria Baia Mare pregătește noi schimbări pentru șoferi. Vorbim de apariția unui nou sens giratoriu care va fi amenajat în cel mai scurt timp, sperăm noi la standardele europene, nu doar de dragul de a fi făcut și bifat o realizare, la intersecția străzilor Motorului cu Mărgeanului. O zonă extrem de aglomerată și periculoasă.

„Acest sens giratoriu a primit aviz favorabil în cadrul comisiei de sistematizare a circulației. Mai este nevoie doar de un aviz de la Serviciul Rutier Maramureș, o formalitate doar. Și apoi să se facă acest sens giratoriu, așa cum cere legea”, a declarat Grigore Tomoiagă de la Biroul Rutier Baia Mare.

Tot șoferilor din Baia Mare li s-a promis un drum nou, mai exact o stradă nouă, în paralel cu bulevardul Unirii, la care să aibă acces și care să aibă deschideri în strada Dumbravei și bulevardul Regele Ferdinand (Grănicerilor). Cei de la Direcția de Patrimoniu din cadrul Primăriei Baia Mare ar urma să verifice situația terenurilor, pentru a vedea de cine aparțin parcelele cu pricina, dacă sunt sau nu în patrimoniul municipiului, dacă există terenuri private care necesită expropriere.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA