DN 18B. O autoutilitară a intrat pe contrasens și s-a izbit din plin de o mașină

Un accident de circulație s-a petrecut ieri pe DN 18B. Șoferul unei autoutilitare a pătruns pe contrasens și a lovit din plin o mașină care mergea regulamentar. Conducătorul auto al autoutilitarei nu a păstrat distanța de siguranță față de mașina din fața sa, iar când aceasta a încetinit pentru a efectua un viraj la stânga, nu a mai apucat să frâneze și a intrat pe contrasens. Pe această cale, polițiștii atrag atenția șoferilor să nu uite de distanța regulamentară de siguranță, tocmai pentru a evita astfel de incidente.

”Ieri, 22 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe DN 18 B, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.
În urma primelor verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani, care conducea o autoutilitară dinspre Baia Mare spre Copalnic Mănăștur, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de un autoturism care a oprit în fața sa pentru a vira la stânga și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus.
Impactul s-a soldat cu rănirea șoferului autoutilitarei și a conducătorului auto din mașina acroșată, un tânăr de 26 de ani. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările”, transmite IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA