INAUGURARE. Maramureșul are un centru de terapii unic în țară

Centrul de terapii Althera a fost astăzi dat în folosință, acesta fiind unic în țară. Acest centru va funcționa în subordinea secției pentru sănătate mintală a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, existând astfel personal medical specializat pe psihologie, kinetoterapie și psihiatrie pediatrică. Centrul Althera este situat în comuna Recea, lângă Baia Mare.
”Primii copii cu nevoi speciale au fost înscriși astăzi la centrul de terapii Althera! De astăzi este dat în folosință centrul de terapii Althera, fiind dotat și amenajat la cele mai înalte standarde pentru a crea copiilor un cadru cât mai prietenos și facil.
Centrul Althera dispune de cabinete specializate, precum: cabinete de hidroterapie, psihologie, psihiatrie pediatrică, logopedie, cameră senzorială, salon pentru terapie de grup. Ceea ce face unic în România acest centru este arena încăpătoare care adăpostește și primii locatari: Pinto și Rita, cei doi căluți care îi vor ajuta copii pe parcursul terapiei”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
(Advertorial)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA