Incidente rutiere în Bușag și Sarasău. Cetățean francez, accident în Maramureș

Pe drumurile din Maramureș au loc evenimente rutiere soldate cu victime. Numai ieri, 9 august, am avut două astfel de accidente rutiere. Primul dintre ele a avut loc pe DN1C, în Bușag, polițiștii Serviciului Rutier stabilind faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 24 de ani din Seini a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă din sens opus, de către un bărbat de 48 de ani din Carei, județ Satu Mare.

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În zona producerii evenimentului rutier, traficul rutier a fost blocat total aproximativ 35 minute. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Maramureș.

Al doilea accident rutier a avut loc ieri pe DN19, în Sarasău, polițiștii din localitate stabilind că un autoturism condus de către un cetățean francez de 75 de ani, dinspre Săpânța înspre Sighetu Marmației, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 43 de ani: „În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferilor, precum și a unei pasagere de 19 ani, ocupantă al locului dreapta-spate al autoturismului condus de cetățeanul francez. Aceștia au fost preluați și transportați de către echipajele S.A.J. și S.M.U.R.D., la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Marcel ȘERBAN

dh
dh