INFORMAȚII ȘOCANTE. Fata de 13 ani din Sighet, abuzată sexuală

Informații șocante ies la iveală în cazul minorei de 13 ani din Sighetul Marmației, care a dispărut fără urmă timp de aproape o săptămână. Se pare că tânăra a fost abuzată sexual de un bărbat de 34 de ani. Acesta a fost reținut de polițiști și-n cazul său există propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști în cazul dispariției minorei de 13 ani din municipiul Sighetu Marmației, la sediul poliției a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuiește în imobilul în care a fost identificată minora.

Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracțiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației cu propunere de arestare preventivă”, au precizat oficialii IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA