INIȚIATIVA lui COSTEL PÎRVĂNOIU, candidat la Primăria Baia Mare, a devenit subiect de campanie pentru autoritățile locale

O veche problemă a municipiului Baia Mare, cea a mașinilor abandonate pe spațiul public, a fost adusă în prim plan zilele trecute de către Costel Pîrvănoiu, candidat AUR la Primăria Baia Mare. După ce a făcut un gest public filmând una dintre aceste mașini, cu reacții pozitive în mediile de socializare, administrația publică a luat atitudine ridicând câteva dintre vehiculele lăsate în paragină.

În videoclipul postat în urmă cu câteva zile, Costel Pîrvănoiu arăta un astfel de autoturism părăsit, punând în evidență impactul negativ pe care îl  au aceste mașini asupra imaginii orașului. ”Din păcate, orașul Baia Mare este invadat de multe epave. Din păcate, în asemenea mașini se pot accidenta copiii noștri. Spațiul public trebuie eliberat, trebuie curățat”, a subliniat Costel Pîrvănoiu în videoul postat pe Facebook.

Administrația locală a reacționat rapid și, a doua zi, au fost ridicate de pe domeniul public câteva autovehicule. ”Deci, dragi băimăreni, se poate! În precampanie și campanie, putem rezolva o parte dintre problemele orașului! Împreună suntem puternici!”, a replicat Costel Pîrvănoiu, candidat AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

Costel Pîrvănoiu a mai declarat că nevoile și preocupările comunității locale trebuie prioritizate de către administrația locală, iar dialogul deschis cu băimărenii este esențial. Întreaga situație a generat un impact pozitiv în comunitate. ”Mult succes în continuare! Mii de aprecieri!”, i-au transmis băimărenii.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica