INTUIȚIE FEMININĂ. Jandarmeriță din Maramureș a identificat un pedofil

O jandarmeriță din Maramureș, chemată să intervină la un furt dintr-un supermarket, și-a urmat intuiția feminină și a descoperit că bărbatul în cauză întreținea relații sexuale cu minori, de mai mulți ani. În urma întrebărilor puse de aceasta, bărbatul și-a recunoscut faptele.

”Intuiția feminină a colegei noastre, Andrada, a dus la identificarea și reținerea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care de mai mult timp întreținea relații sexuale cu mai mulți băieți minori. Seara trecută, în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmi din care făcea parte si Andrada, a fost solicitat să intervină într-un caz de furt dintr-un supermarket din Baia Mare. La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, însoțit de trei minori de 13 si 14 ani.

Întrucât bărbatul manifesta un comportament suspect și încerca sa evite dialogul și privirea colegei noastre, Andrada a intuit că este ceva în neregulă.

„În acel moment mi-am dat seama că întrebările mele trebuie să fie ferme, ca să-l pot face pe bărbat să spună adevărul. Am simțit despre ce este vorba, așa că am dus discuția în direcția dorită, până la momentul în care l-am făcut pe bărbat să recunoască că de mai mult timp întreține relații sexuale cu băieți minori.”

În urma controlului corporal, asupra acestuia au fost descoperite două telefoane mobile. Andrada i-a cerut să îi arate conținutul telefoanelor. Atunci a descoperit că mobilul acestuia conținea imagini cu mai mulți băieți minori. Tot în urma dialogului, bărbatul i-a arătat colegei noastre și tatuajul de pe braț cu numele unui dintre minorii care îl însoțea, despre care a recunoscut că întreținea relații sexuale de mai mulți ani.

Bărbatul este înregistrat în bazele de date cu infracțiuni de tâlhărie și furt calificat pentru care a ispășit în trecut o pedeapsă privativă de libertate. Actele de sesizare, împreună cu cele două telefoane mobile găsite asupra persoanei au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare, urmând a se continua procedurile legale care se impun.

Andrada spune că în acest caz au ajutat-o mult experiența de peste 19 ani în domeniul ordinii publice, dar și faptul că fiind mamă a trei copii, a intuit pericolul situației. Colega noastră lucrează în Jandarmeria Română din anul 2005 si este încadrată la Detașamentul Mobil Baia Mare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș”, transmite IJJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA