MARAMUREȘ. Percheziții pentru evaziune fiscală în domeniul construcțiilor

Zi plină pentru polițiștii din județul nostru. Astăzi se efectuează mai multe percheziții domiciliare pentru evaziune fiscală în domeniul construcțiilor, concomitent în mai multe județe din țară, inclusiv în Maramureș. În plus, oamenii legii vor efectua verificări și acasă la mai mulți cetățeni din Borșa, suspectați de braconaj.
”Astăzi, 7 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, pun în executare 16 mandate de percheziție domiciliară, 7 în județul Maramureș și 9 în județele Satu Mare, Cluj, Bistrița-Năsăud, Iași, Hunedoara, Alba, Prahova, precum și în București, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, în domeniul construcțiilor.
De asemenea, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureș efectuează cinci percheziții domiciliare, în orașul Borșa, într-un dosar penal care are ca obiect nerespectarea regimului armelor si braconaj cinegetic. Concomitent, polițiștii de ordine publică și polițiștii rutieri desfășoară activități specifice pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea publică și implicit pentru creșterea gradului de ordine și siguranță publică”, arată IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA