IONEL BOGDAN. „Îl susținem pe Laurențiu Batin pentru un nou mandat”

„Am purtat cu mândri portul popular onorând fibra noastră străbună și comunitatea oamenilor harnici și demni din Giulești. La fel ca maramureșenii din alte zone ale acestui ținut binecuvântat, giuleștenii țin cu sfințenie la credința în Dumnezeu, la identitatea noastră culturală și tradiții, fiind un exemplu  pentru copiii lor, pentru noi toți!

Am fost să îl susținem pe gospodarul Laurentiu Batin, care candidează pentru un nou mandat, viceprimarul Ștefan Codrea și echipa de consilieri cu care va împlini noi proiecte majore de dezvoltare pentru comună. Împreună am reușit să generăm proiecte atât de necesare și mai avem multe de făcut. Îl felicit pentru toate investițiile în infrastructura rutieră, pentru că a adus în comună o parte dintre utilitățile necesare, celelalte urmează.

Are multe realizăricare au în prim-plan copiii, tinerii și seniorii acestei comune, dar inclusiv demersuri care promovează identitatea noastră și care sunt la fel de importante precum cele edilitare. Noi, cei din echipa liberală, îl vom susține și pentru realizarea viitoarelor proiecte asumate, la fel cum îi susținem pe toți primarii harnici din #Maramureș, indiferent de coloratura politică.

În 9 iunie nu voi candida pentru un nou mandat la județ, ci la Primăria #BaiaMare. Obiectivele pe care le-am setat pentru repornirea municipiului susțin planul de dezvoltare al județului. Trebuie să pun în mișcare Baia Mare care #stagnează de foarte mulți ani. Ca să reușesc acest lucru și ca să mă asigur că Maramureșul rămâne pe mâini bune, îl susțin pe Gabriel Bogdan Ștețco să ducă mai departe județul spre o nouă etapă de dezvoltare. Sunt bucuros să văd susținerea masivă pe care i-o oferă #maramureșenii de peste deal: Gabriel Ștețco va fi primul președinte al Consiliului Județean din Maramureșul Istoric!

Vom avea un parteneriat solid între Primăria Baia Mare și Consiliul Județean, implicit Zona Metropolitană, pentru a dezvolta mai departe întreg Maramureșul. Fiecare proiect din #Planul lui Bogdan l-am pus în aplicare și l-am urmărit pas cu pas alături de echipa mea. Drumul Nordului – 72 de kilometri de șosea- l-am găsit la 10% grad de realizare după 4 ani, iar noi într-un an l-am finalizat!

Am dovedit că echipa PNL Maramureş are proiecte serioase, muncim eficient pentru maramureșeni și am pus județul pe drumul #dezvoltării. Avem un portofoliu de proiecte în valoare de peste 2 miliarde de euro, prin care am atras deja, concret, 600 de milioane de euro în #contracte semnate. Dezvoltăm 7 parcuri industriale în județ, din care unul aici, la Giulești. Asta înseamnă între 3.000 și 5.000 de locuri de munca asigurate în total, din care câteva sute pentru giuleșteni!

Îmi doresc să aducem #acasă fii plecați ai Maramureșului și tot ceea ce facem este și pentru a realiza acest obiectiv. Vreau să nu mai fie nevoit nici un tânăr să plece de aici, de acasă, să oferim tuturor maramureșenilor #oportunitățile și #facilitățile necesare!

Mulțumesc, dragi giuleșteni, pentru că m-ați primit cu brațele deschise, alături de colegii mei: deputații Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe; senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș; Ioan Muntean , Dorin Lucaci, Mircea Pop și Nicu Oanţă, candidați pentru Consiliul Județean Maramureș.

Dumnezeu să binecuvânteze toți maramureșenii! Împreună punem Giuleștiul și Maramureșul pe primul loc!”

Ionel BOGDAN, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare

CMF 21240015

 

GlasulMM
GlasulMM