IONEL BOGDAN (PNL): “Sportul trebuie să fie un ambasador al orașului Baia Mare”

Candidatul la primăria municipiului Baia Mare, Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș: „Tricolorii au făcut primul pas spre calificarea României la Campionatul Mondial de Handbal masculin din 2025 în Baia Mare. Cu o sală arhiplină, care a făcut senzație din susținerea echipei noastre, România a învins Cehia cu 31 la 30 în Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Sunt onorat că această partidă a avut loc în orașul nostru, spre bucuria tuturor celor care iubim sportul în general, handbalul în special. Parteneriatul dintre Consiliul Județean Maramureș și Federația Română de Handbal a făcut posibil acest regal handbalistic în capitala neîncoronată a handbalului românesc.

Nu știu ce planuri au alții, însă, eu sunt decis să fac tot ceea ce este necesar pentru ca sportul din #BaiaMare să continue să fie unul dintre cei mai buni ambasadori ai noștri! Să cunoaștem în continuare performanța la cel mai înalt nivel, să revenim printre cei mai buni dintre cei buni! Vom începe cu reabilitarea și modernizarea infrastructurii sportive. Vom continua cu susținerea sportivilor de performanță, dar și încurajarea sportului la nivel de copii și juniori, inclusiv în cartiere.

Baia Mare trebuie să își recâștige creddibilitatea și la nivel sportiv, iar asta depinde foarte mult de administrația publică locală pe care eu vreau să o reclădesc, la fel ca și #orașul nostru, din temelii! Voi aduce alături de mine antreprenori care să susțină autoritatea locală prin parteneriate public-private, sportivii, cluburile, sportivii de performanță, copiii și juniorii. Împreună vom pune Baia Mare pe primul loc!”

GlasulMM
GlasulMM