HRAM în Săptămâna Luminată, la Mănăstirea din Rozavlea

Deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: “În a treia zi a slăvitului praznic al Învierii Domnului am fost prezent în mijlocul comunității de credincioși din Parohia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință” din Rozavlea – Șesu Mănăstirii, Protopopiatul Vișeu. Momentul a fost unul special pentru că am avut privilegiul să ascultăm cuvintele pline de învățătură și har ale Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului cuvinte care ne-au pătruns adânc în suflet, reînnoindu-ne credința și speranța.

Preasfinția Sa a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie pe altarul de vară în curtea lăcașului de rugăciune înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. Atmosfera a fost una de profundă comuniune și recunoștință, reflectând frumusețea și forța credinței care unește comunitatea rozăvleană. Îi mulțumesc colegului meu, ing. Marian Condrat, pentru invitația de a participa alături de el la această zi de mare sărbătoare. Rozăvlenii sunt oameni frumoși și plini de credință, a căror caldură și ospitalitate m-au impresionat profund.

În aceste momente de sărbătoare inimile noastre se umplu de lumina și bucuria Învierii, reamintindu-ne că, împreună, putem păstra vie flacăra speranței și a dragostei creștine. Să purtăm în noi această lumină, astăzi și în toate zilele ce vor veni”.

GlasulMM
GlasulMM