JUDEȚUL MARAMUREȘ, promovat la târgul de turism din Berlin

Dragostea de Maramureș le-a fost far călăuzitor membrilor delegației care zilele acestea a reprezentat județul nostru în cadrul ITB Berlin, cel mai mare și important târg de turism din lume. Ediția din acest an a ITB Berlin (Internationale Tourismusbörse Berlin) s-a desfășurat în perioada 5–7 martie și a reunit peste 10.000 de expozanți și aproximativ 160.000 de vizitatori, transmite Biroul de presă al CJM.

Din pavilionul național al României au făcut parte 38 de co-expozanți, care au conlucrat pentru a eficientiza eforturile de promovare a țării noastre. Vizitatorii pavilionului au avut ocazia de a viziona cadre dintr-o producție video realizată de regizorul britanic Charlie Ottley, care au redat unele dintre cele mai frumoase atracții ale patrimoniului turistic național. În pavilionul național au fost prezenți Lucian-Ioan Rus, Secretar de Stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și Ioana Podosu, Directorul Direcției Generale a Turismului din cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Printre oaspeții pavilionului s-au numărat E.S. Adriana-Loreta Stănescu, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Federală Germania, Cristina Halacu-Nicon, ministru-consilier și Cristian Mihăilescu, consilier.

Alături de ceilalți co-expozanți, delegația județeană a inițiat discuții B2B, stabilind bazele unor colaborări durabile cu diferiți actori internaționali. Totodată, județul Maramureș a beneficiat și de un spațiu dedicat pe platforma digitală a evenimentului, care a facilitat stabilirea unei agende de întâlniri cu operatori din Germania, Marea Britanie, Australia, Polonia și Georgia. Delegația Maramureșului a purtat discuții constructive cu reprezentanți media, agenții de turism și reprezentanți ai unor companii orientate spre inovare în turism.

GlasulMM
GlasulMM