LA BAIA SPRIE – Anchetă a DNA în plină desfășurare

La Baia Sprie este în plină desfășurare o investigație a procurorilor anticorupție legată de presupusa favorizare a unui prestator care a livrat masă caldă beneficiarilor din cadrul unui proiect derulat pe zona Microraion Vest. Aceste probleme au fost făcute publice de primarul Alin Sebastian Bîrda, care spune că primăria pe care o conduce s-a îndreptat legal împotriva firmei contractoare.

Bîrda spune că DNA consideră că Primăria Baia Sprie a știut că firma a depus la licitație acte false. Mai exact, prestatorul a subcontractat un alt livrator de masă caldă pentru beneficiarii din acest proiect, iar primarul Bîrda spune că Primăria Baia Sprie nu a știut de acest lucru.

„Prestatorul, fără cunostința noastră și fără a ne informa, a subcontractat la rândul său un alt livrator de masă caldă pentru beneficiarii din proiect. Ni se impută că am ştiut asta, însă noi am aflat de acest fapt, mult mai târziu.

Mai mult, suntem acuzati ca am fi ştiut că firma a depus la licitație acte false, fapt total neadevărat în condițiile în care ofertanții depun documente pe propria răspundere”, spune primarul din Baia Sprie.

FOTO Alin Sebastian Bîrda/facebook

Marcel Șerban

dh
dh