LA BORȘA – Teribilist la volan. A intrat în coliziune cu o mașină parcată

D.N. 18, strada Libertăţii din Borşa. Un accident rutier soldat cu o victimă. Cercetările efectuate de oamenii legii au stabilit că un borșean de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părţii carosabile.

„Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de Recuperare Borşa – C.P.U., pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar în prezenţa medicului de gardă, tânărul a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.
Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că șoferul nu avea drept de conducere deoarece permisul îi este reținut”, precizează IPJ Maramureș.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Marcel Șerban

dh
dh