LA TEATRUL MUNICIPAL. Spectacol în premieră pe o scenă din România

Pentru prima oară pe o scenă din România, celebrul roman ”Heaven”, de Mieko Kawakami, este transpus într-un spectacol produs de Teatrul Municipal Baia Mare, în regia Adinei Lazăr și scenografia Andreei Tecla. Premiera va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 19, la sala mare.

”Un băiat de 16 ani este supus bullyingului de către colegii săi din cauza unui defect de vedere. În loc să riposteze, el se resemnează și se retrage într-o suferință mută. Singura care înțelege prin ce trece este o altă colegă, supusă și ea unor tratamente asemănătoare. Oferindu-și unul altuia incomensurabila alinare de care au nevoie în clipele grele prin care trec, cei doi tineri prieteni devin tot mai apropiați”, potrivit Teatrului Municipal Baia Mare.

Distribuția spectacolului: Alex Macavei, Raul Hotcaș, Andrei Dinu, Andrei Han, Mircea Gligor, Denisa Blag, Larisa Miskolczi, Rodica Pașca, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Sanda Savolszky, Inna Andriuca, Eduard Bîndiu, Romeo Cornelius.

Spectacolul se va juca la sala mare și va dura 100 de minute, fără pauză, fiind recomandat persoanelor peste 14 ani. Preț bilet premieră: 30 lei. Informații și rezervări: 0736/216.437 (Dramă și Revistă).

Mieko Kawakami s-a născut în Osaka și și-a făcut debutul literar ca poetă în 2006. Este autoarea bestsellerului internațional ”Povești de vară” (2008), care a fost declarat de New York Times ”Notable Book of the year” și a fost selectat de revista Time printre cele mai bune 10 cărți ale anului 2020, și a romanului Heaven (2009). Locuiește în Tokyo.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica