LEORDINA. Prins la volan cu permis de conducere fals

Un bărbat din Poienile de sub Munte și-a dorit să fie șofer, cu toate că nu a obținut permisul de conducere. Acesta a apelat la căi ilegale și și-a făcut rost de un carnet fals. Doar că oamenii legii care l-au tras pe dreapta și-au dat seama că documentul prezentat nu este tocmai în regulă și-n urma verificărilor au constatat că este într-adevăr vorba de un fals. Acum, bărbatul vinovat s-a ales cu dosar penal.
”Un bărbat din Poienile de sub Munte este cercetat de polițiștii Serviciului Rutier, după ce a fost oprit în trafic și a prezentat un permis de conducere susceptibil a fi fals. Duminică, 21 aprilie, în jurul orei 16.00, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru verificări un autoturism condus pe D.N. 18, în localitatea Leordina. La volan a fost identificat un bărbat de 47 de ani din Poienile de sub Munte, care a prezentat un permis de conducere ce prezenta suspiciuni de contrafacere.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză nu este posesor al permisului de conducere. Actul prezentat a fost reținut de polițiști în vederea continuării cercetărilor.  În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de  fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, precizează IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA