„LINGURA DE AUR”. Concurs de guyas la ceaun la Seini (galerie foto)

Primarul orașului Seini, Gabiela Tulbure despre manifestarea ce a avut loc în acest weekend:

“Am răspuns cu plăcere invitației de a participa la ediția a III-a a concursului de gulyas la ceaun, organizat de UDMR, Organizația Seini, președinte, István Székely. Au participat cinci echipe de concurenți pricepuți la prepararea deliciosului gulyaș, majoritatea seineni, având invitați din Baia Mare și Orașu Nou.

Clasamentul din acest an a fost următorul: Loc 1- „Harapós Gulyás”, Echipa Laborator „Sky din Seini, loc 2- „Kövesek”, familiile,Szollosy, Molya și Czompa, loc 3- „Nyertes csapat”, părintele Buna Janos, Filu Tuzes ș.a. loc 4- „Kicsik és nagyok”, familiile Pápai, Strenger și Schuler Levente, și loc 5- „Csipet Csapat”, al cadrelor didactic, Ágota Tepfenhardt, Monika Demeter, Szilagyi Eva și Monika Pop.

Am jurizat alături de doamna subprefect Enikö-Erzsébet Krizsanovszki și István Székely.

Premiile au fost atrăgătoare, locul trei a primit produse naturale conservate la borcan, din partea proiectului doamnei prof. Ágota Tepfenhardt, locul doi, un zbor în tandem cu parapanta, alături de domnul István Székely și locul 1 un sfârșit de săptămână, la Cabana „Ursul” din Borșa, din partea familiei Bak-Menyhart, din Seini.

Momentul muzical a fost asigurat de tinerii băimăreni, având în alcătuirea formației și pe seinenii Mark Ujlaki și Pali Novelli Jr., „Féldholdláng Zenekar”.

GlasulMM
GlasulMM