MAINE – Acțiune de căutare a unui bărbat din Maramureș dispărut acum o lună

Pe rețelele de socializare a fost lansat un apel public pentru o acțiune de căutare a unui bărbat dispărut acum mai bine de o lună de zile. Acțiunea se dorește a fi făcută maine, 24 ianuarie.

„Puterea unei comunități stă în unirea ei. O comunitate unită este o comunitate care ajută. Cerem ajutorul comunității dumneavoastră pentru a ajuta o mamă să treacă peste o încercare teribilă. Fiul ei, Istvan Fogarasi, de 46 de ani, a dispărut în dimineața zilei de Craciun cel mai probabil, după rezultatele investigației Poliției, pe câmpul dintre Pribilești si Mogoșesti. Fusese la o petrecere în Pribilești și a decis să se întoarcă la Baia Mare în jurul orei 5 dimineața. Nu a ajuns nici măcar în Mogoșesti.

În urma unei actiuni de căutare inițiată de familie în data de 14 ianuarie 2023, Poliția a găsit pe câmpul de la ieșire din Pribilești pantofii și o șosetă apartinând lui Istvan, dar nimic altceva nu a mai fost găsit.

Dorim să repetăm acțiunea de căutare în data de 24 ianuarie 2023 începând cu ora 10, dar de aceasta data dorim să mobilizăm mai multă lume pentru a mări șansele de a-l găsi. Pentru acest motiv facem un apel la comunitatea dumneavoastră să vă alaturați voluntar familiei si Poliției în această acțiune de căutare.

Locul de întâlnire este la iesirea din Pribilești spre Mogosești, în data de marți 24 ianuarie 2023 la 10:00. Voluntarii care vor participa vor trebui să vină echipati cu cizme de cauciuc si pelerine de ploaie pentru a putea intra în siguranță în camp”, spune Angela Porumb, cea care a lansat acest apel public.

Marcel Șerban

dh
dh