LOCURI LIBERE. Înscrieri pentru instituțiile de învățământ superior militar

Timpul zboară, dar încă mai aveți șansa de a vă înscrie pentru a deveni ofițeri în Armata României. Perioada de înscriere pentru instituțiile de învățământ superior militar este în plină desfășurare, cu termenul limită stabilit pentru 31 mai. La absolvire, se va primi diploma de licență și brevet de ofițer, urmând să se înceapă cariera militară cu gradul de sublocotenent sau aspirant.

Iată care sunt academiile care vă așteaptă și numărul de locuri: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu: 73 locuri; Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov: 26 locuri; Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța: 10 locuri; Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” din București: 212 locuri; Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” din București: 43 locuri; Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București: 16 locuri; Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila” din București: 67 locuri; Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș: 45 locuri.

Mai multe informații despre procesul de admitere se găsesc pe paginile de web ale academiilor pe care le găsiți pe toate într-un singur loc.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica