Lucian Bode a pierdut în prima instanță procesul intentat UBB, care a confirmat că a plagiat

Tribunalul Sălaj a respins azi cererea ministrului de Interne Lucian Bode de anulare a hotărârii prin care Universitatea Babeş Bolyai Cluj-Napoca a decis să-i reanalizeze lucrarea de doctorat, vizată de acuzaţii de plagiat. Decizia nu este definitivă.

”Respinge ca nefondată cererea de supendare a executării Hotărârii nr.10/13.12.2022 a Comisiei de etică din cadrul U.B.-B. formulată de reclamantul B. L. N. în contradictoriu cu pârâta U. B.-B.. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Sălaj. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 17.01.2023”, se arată în decizia postată pe site-ul Tribunalului.

Ministrul de Interne a reacționat pe Facebook la aflarea deciziei.

„Așa cum alții au ales să mă discrediteze și eu am dreptul să îmi apăr demnitatea. Lupta mea pentru adevăr nu se oprește aici, ea abia acum începe.

Demersurile vor continua, pentru că, în ciuda tuturor presiunilor care se fac pentru “arderi pe rug”, este la fel de FIRESC ca adevărul să primeze și legea să fie respectată în cazul tuturor”, a transmis Lucian Bode.

Ştirile de ultimă oră, disponibile pe email

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi stiri pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *