LUCIAN MORAR: În Ulmeni vor fi reabilitate și modernizate străzi și drumuri de interes local

La începtutul acestei săptămâni, primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” pentru orașul Ulmeni și satele aparținătoare.

Proiectul Reabilitare și modernizare drumuri de interes local în UAT Ulmeni, județul Maramureș vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, extinderea și executarea racordurilor la rețele de canalizare de la nivelul localităților Tohat, Vicea, Mânău, Somes Uileac, Arduzel și Ulmeni.

Valoarea totală a investiţiei este de 15.858.385 lei, din care: valoarea finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de 11.421.120, respectiv valoare finanţată de UAT 4.437.264 lei.

“Mă bucur pentru semnarea acestui contract de finanțare, deoarece lucrările sunt absolut necesare. Am stat de vorbă cu cetățenii și aceștia au solicitat, în repetate rânduri, să găsim soluții pentru asfaltarea unor ulițe din satele aparținătoare. Am întocmit un proiect, finanțarea a fost aprobată, urmează licitația și demararea lucrărilor. Am promis că vom găsi soluții și ne-am ținut de cuvânt”, a declarat primarul Lucian Morar.

GlasulMM
GlasulMM