LUCIAN MORAR, primarul orașului Ulmeni: ”Protestez public!”

Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni, se alătură personalităților care o susțin pe Iuliana Dragoș în scandalul iscat de pierderea funcției de director la Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”.

”În acest weekend, cea mai prestigioasă instituție de cultură din județul Maramureș, Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” a avut un eveniment la care au participat, în cele 3 zile, peste 10.000 de oameni, cu ocazia aniversării celor peste 65 de ani de activitate. La mai puțin de 2 zile, când încă nici emoția acestui eveniment nu s-a stins, președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, a demis-o pe Iuliana Dragoș, cea care conduce instituția de aproape 20 de ani”, a declarat Lucian Morar.

Primarul orașului Ulmeni a mai subliniat faptul că lupta politică nu trebuie să coboare la acest nivel. ”Protestez public pentru că lupta politică nu trebuie să coboare la acest nivel cu atacuri la persoana, Iuliana Dragoș fiind adusă de către Ionel Bogdan într-un război care nici măcar nu e al ei, iar actualul (încă) președinte al Consiliului Județean a făcut o mare gafă în încercarea disperată de a-și salva cariera politică, călcând peste tradiții și principii”, a mai punctat Lucian Morar.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica