MÂINE. Începe Festivalul de teatru ”Aproape”. Invitați speciali: Maia Morgenstern și Alex Nedea (Recorder)

Teatrul Municipal Baia Mare va găzdui mâine, 10 mai, ora 18, festivitatea de deschidere a festivalului de teatru ”Aproape”. În aceeași zi sunt programate workshopuri și o reprezentație, susținută de Teatrul ”Regina Maria” Oradea.

Festivalul continuă sâmbătă, 11 mai, cu Ziua Aproape, la care sunt invitați: Ciprian Mihali (ora 15), Maia Morgenstern (ora 17) și Alex Nedea (ora 19). Workshopurile completează agenda zilei.

În cea de a treia zi de festival, actrița Maia Morgenstern își va lansa o carte, de la ora 14, la Teatrul Municipal. Un atelier și o reprezentație a actriței Maia Morgenstern vor întregi programul festivalului din 12 mai.

Luni, 13 mai, festivalul propune workshopuri și un spectacol al Teatrului Mic din București, în vreme ce marți, 14 mai, festivalul ”Aproape” are în program o reprezentație Unteatru București și alte ateliere. Workshopurile continuă în 15, 16 și 17 mai, urmând ca festivalul să se încheie cu un concert Bosquito, în 17 mai, de la ora 20,30, la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica