MARAMUREȘ. Campanie de donare de sânge, demarată de jandarmi

Ca în fiecare an, în preajma zilei de 3 aprilie, jandarmii maramureșeni se alătură campaniei derulate de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Română „Donează sânge, salvează o viață”. Începând de astăzi și până la mijlocul lunii mai, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare și la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, pentru a dona sânge și pentru a contribui prin aceasta la salvarea de vieți omenești.

”Pe parcursul anului trecut, jandarmii maramureșeni au participat la patru campanii de donare de sânge care s-au organizat cu diferite ocazii, dar și individual, atunci când semenii noștri au avut nevoie. De asemenea, câțiva colegi de-ai noștri sunt donatori curenți, unii dintre aceștia depășind numărul de 100 de donări.

Prin aceste acțiuni ne propunem să-i sprijinim pe cei care au nevoie de sângele nostru, dar și să transmitem un mesaj și un îndemn către toți cetățenii să se prezinte la centrele de donare de sânge pentru a salva vieți. Este un gest simplu dar foarte valoros. Fiți salvatori! Haideți și voi la donare!”, transmit oficialii IJJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA