MARAMUREȘ. Când încep înscrierile la școlile MAI și MAPN

Au început înscrierile pentru școlile de agenți de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar și pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Academiei Naționale de Informații, pe locurile alocate M.A.I, anunță reprezentanții IPJ Maramureș.
”Dacă ești din Maramureș și visezi să devii parte din forțele de ordine, recrutarea este gestionată de către Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș. Pentru mai multe detalii, anunțurile complete și toate informațiile necesare sunt disponibile pe site-ul I.P.J. Maramureș, în secțiunea ,,Carieră” la subsecțiunea ,,Admitere instituții de învățământ”, www.mm.politiaromana.ro/cariera/admitere.
Nu rata șansa de a face primul pas spre o carieră în serviciul public și de a contribui la siguranța și securitatea comunității tale! Înscrierile se efectuează până la data de 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică prin completarea și depunerea Cererii-tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv resurseumane@mm.politiaromana.ro, iar depunerea dosarelor de recrutare se realizează până la data de 21 mai 2024 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare
Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:
– Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR”  Câmpina (1.340 de locuri);
– Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj-Napoca (300 de locuri);
• Pentru instituțiile de învățământ superior şi postliceal ale Ministerului Apărării Naționale și Academiei Naționale de Informații, pe locurile alocate M.A.I.: Înscrierile se efectuează până la data de 19.05.2024 exclusiv online la adresa de e-mail: resurseumane@mm.politiaromana.ro , iar depunerea dosarelor de candidat se realizează până la data de 10.06.2024, în zilele lucrătoare între orele 0900-1100 și 1200- 1400 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.
Candidații vor completa în cererea de înscriere instituția de învățământ, facultatea, domeniul de licență și programul de studii universitare de licență / domeniul / arma / specialitatea militară pentru care optează. De asemenea, suplimentar faţă de condiţiile şi criteriile unității de recrutare, candidaţii recrutaţi pentru admiterea pe locurile rezervate M.A.I. la alte instituţii de învăţământ din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională trebuie să îndeplinească şi criteriile specifice de recrutare şi selecţie impuse de organizatori, după caz.
Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Agenția Națională de Informații, pe locurile alocate M.A.I., pot fi consultate accesând link-ul: http://mm.politiaromana.ro”, precizează oficialii instituției.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA