MARAMUREȘ. Copiii, chemați la cursuri de karting, sculptură sau dans popular

Palatul Copiilor și-a redeschis porțile în acest nou an școlar și vine cu o ofertă educațională variată. Printre cursurile oferite se numără cele de karting/legislație rutieră, pictură/desen, matematică aplicată sau dans popular/folclor.

Pentru înscrierea/reînscrierea copiilor la cercuri, părinții au nevoie de următoarele documente: cerere tip, copie după certificatul de naștere al copilului, copie după C.I. (cartea de identitate) a unuia din părinți.

Înscrierile se pot face la sediul Palatului Copiilor Baia Mare din strada Culturii nr. 7A (contactați profesorii coordonatori pentru intervalele orare); sau online prin trimiterea documentelor (cerere completată + copie certificat copil + copie C.I. părinte) la adresele de e-mail ale profesorilor de la cerc (acestea se găsesc pe afișul de mai jos).

Înscrierile pentru cercurile din structurile Palatului Copiilor Baia Mare – Târgu Lăpuș, Șomcuta Mare și Seini, se fac la sediile din localitățile amintite. Pentru informații suplimentare pot să contacteze cadrele didactice de la cercurile de care sunteți interesați sau la secretariatul instituției, la numărul de telefon: 0262-275.013.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA