MARAMUREȘ. Depășire nereușită în Colțirea și două mașini lovite

Un șofer băut din Baia Mare a provocat un accident de circulație în localitatea Colțirea. Acesta s-a angrenat în depășirea unei autoutilitare, însă, când a dorit să revină pe banda sa, nu a estimat bine distanța și a lovit autovehiculul depășit. Ambele mașini au fost avariate în urma incidentului.

”Ieri, 28 martie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe D.J. 193, în localitatea Colțirea, a avut loc un accident de circulație soldat cu pagube materiale.
La fața locului s-a stabilit faptul că un băimărean de 52 de ani, care conducea un autoturism, dinspre localitatea Ardusat înspre localitatea Hideaga, s-a angajat într-o depășire, iar la revenirea pe banda de circulație a acroșat autoutilitara depășită.
În urma impactului au rezultat avarii la ambele autovehicule.

Băimăreanul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Fărcașa, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, transmite IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA