MARAMUREȘ. DJ 108E Mireșu Mare – Hideaga va fi reabilitat

Investițiile în infrastructură continuă în județul nostru. Oficialii CJ Maramureș au anunțat că a fost semnat un nou contrat de finanțare, iar DJ 108E Mireșu Mare- Hideaga va fi reabilitat.
”Împreună cu domnul Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a proiectului privind ”Reabilitare DJ 108E Mireșu Mare – Lucăcești – Dăneștii Chioarului – Pribilești – Mogoșești – Hideaga (DJ 193)”. Valoarea totală a proiectului este de 69,64 milioane lei, iar în cadrul proiectului vor fi reabilitați peste 14 kilometri de drum județean. Așa cum am promis, investim în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutire din județul Maramureș.
Mulțumesc domnului ministru Adrian-Ioan Veștea pentru susținerea proiectelor care aduc dezvoltare județului nostru. De asemenea, mulțumesc colegilor din cadrul Consiliului Județean Maramureș pentru munca pe care o depun pentru ca realizarea acestor proiecte să fie posibilă”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA