NU S-A MAI PUTUT ABȚINE. Prins în timp ce se masturba lângă un loc de joacă din Baia Mare

Nu s-a mai putut abține. Un individ a fost prins de către polițiștii locali și reținut după ce a fost reclamat că se masturbează în apropierea unui loc de joacă din municipiul Baia Mare. S-a întâmplat în după amiaza zilei de 5 octombrie, când a fost sesizat faptul că, în parcul Mara un individ se masturbează lângă locul de joacă pentru copii. În urma semnalmentelor, la fața locului acesta a fost reținut și predat către Poliția Municipiului Baia Mare, care continuă cercetările în acest caz.

De asemenea, polițiștii locali zilnic au desfășurat acțiuni de monitorizare și combatere a fenomenului cerșetoriei precum și a expunerii spre vânzare de bunuri vechi în Piața Izvoare și Piața Gării. Aceștia au efectuat și o monitorizare zilnică a rampelor de colectare a gunoiului menajer și au fost sancționate persoanele care au fost depistate că împrăștie gunoiul. În ultima săptămână au fost depistate 12 persoane fără adăpost sau care apelau la mila publică și au fost aplicate sancțiuni contravenționale. Personalele în cauză au fost ridicate și transportate la centrul social tip Azil de Noapte.

„În data de 02.10.2023, orele 11.35, a fost sesizat faptul că o persoană colectează fonduri pe strada Culturii intersecție cu str 22 Decembrie. La fața locului persoana a fost identificată și condusă la sediul Poliției Locale în vederea stabilirii autenticității documentelor deținute precum și a sancționării contravenționale a acesteia, conform HCL 125/2013. A fost dispusă ridicarea în vederea confiscării a sumei colectate precum și a documentelor avute asupra ei.

În data de 06.10.2023 a fost sesizat faptul că în zona magazinului Daytona mai mulți minori apelează la mila publică. Aceștia au fost identificați iar părinții lor au fost sancționați contravențional la Legea 61/1991, pentru lăsarea fără supraveghere a acestora. În data de 06.10.2023, a fost sesizat faptul că în zona Pirită este mult fum. Echipajul ajuns la fața locului a identificat persoanele care au aprins deșeuri lângă o locuința improvizată. Aceastea au fost sancționate contravențional conform legii”, arată Poliția Locală.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA