MARAMUREȘ. Doi bărbați au reclamat la poliție că au fost bătuți de femeile lor

Doi bărbați au reclamat la poliție, în finalul de săptămână trecut, că au fost agresați fizic de nevestele lor. În total nu mai puțin de cinci ordine de protecție provizorii au fost emise de polițiștii maramureșeni în perioada amintită, în urma unor solicitări de a interveni la cazuri de violență domestică.

„Doi bărbați în vârstă de 34 și 51 de ani din Ulmeni și Hărnicești au sesizat la data de 19 august a.c. polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag și cei din Ulmeni, prin intermediul apelului de urgență sau prin formularea unei plângeri, despre faptul că au fost agresați fizic de soția sau concubina acestora, respectiv două femei de 26 și 45 de ani, cauzându-le vătămări corporale.

În cazul unor femei de 28 și 39 de ani din Dragomirești și Lucăcești, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii, în urma sesizării despre faptul că ar fi fost agresate de soții acestora, doi bărbați în vârstă de 36 și 45 de ani.

La data de 20 august a.c., polițiștii din Șomcuta Mare, au intervenit la un apel 112 în Remetea Chioarului, iar ulterior fiind depusă plângere, unde o femeie de 74 de ani a sesizat faptul că a fost agresată de fiul ei, în vârstă de 38 de ani”, au precizat cei de la IPJ Maramureș.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările pentru violență în familie.

Marcel ȘERBAN

dh
dh