MARAMUREȘ. Elitele sportului din Maramureș, premiate

Sportivii care au abținut performanțe deosebite au fost premiați de Consiliul Județean Maramureș. Astfel, ieri aceștia au fost răsplătiți pentru realizările remarcabile la concursurile și campionatele naționale și internaționale.
”Este un privilegiu și o bucurie pentru mine să acord, în fiecare an, premiile destinate elitei sportului din Maramureș. Prin susținerea acordată de Consiliul Județean Maramureș, am demonstrat angajamentul nostru față de performanță și sport în acești trei ani de mandat.
Apreciez în mod deosebit eforturile, dedicarea și pasiunea sportivilor maramureșeni în fiecare competiție la care participă și consider că merită întreg sprijinul nostru. Felicitări, dragi sportivi și antrenori, pentru rezultatele obținute. Vă mulțumesc pentru promovarea județului nostru în lumea sportivă și vă urez mult succes la viitoarele competiții!”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Consiliul Județean Maramureș a alocat suma de 504.100 de lei pentru evenimentul “Top Sport Maramureș 2023”, în cadrul căruia au fost premiați sportivii și antrenorii din județul nostru, care au obținut performanțe deosebite în anul care a trecut. Premierea performanței în sport – ca și a celei din educație – a fost promovată de Ionel Bogdan în fiecare an al mandatului său de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Au fost premiați 112 sportivi – de la juniori până la seniori cu vârste respectabile – și 39 de antrenori. Aceste premii servesc ca un stimulent și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de sportivi din Maramureș, încurajându-i să își urmeze visurile și să își dezvolte potențialul la cel mai înalt nivel posibil. Prin recunoașterea și recompensarea eforturilor și realizărilor lor, se subliniază importanța sportului în comunitatea maramureșeană și se promovează valorile precum determinarea și spiritul competitiv.

 

Ana-Maria HOJDA
(Advertorial)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA