MARAMUREȘ. Noi investiții la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

În luna iulie au fost demarate lucrările de execuție a proiectului de instalare a unui sistem de detectare a concentrației de oxigen, precum și modernizarea infrastructurii electrice și de fluide medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, anunță Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

”Lucrările sunt executate treptat, având în vedere că activitatea spitalului nu poate fi întreruptă și trebuie să se desfășoare în parametri normali. Pe secțiile pediatrie, neurologie, ortopedie, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%.

De asemenea, săptămâna aceasta se lucrează pe secția de obstetrică-ginecologie, reumatologie, endocrinologie și chirurgie vasculară, iar săptămâna viitoare, lucrărilor vor continua pe secția de chirurgie și oncologie.

Îmi cer scuze pacienților, cadrelor medicale și întregului personal auxiliar pentru deranjul cauzat prin realizarea acestor lucrări și fac apel la răbdarea și înțelegerea lor. Acest proiect este foarte important atât pentru siguranța pacienților, a personalului medical, cât și pentru îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existentă în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare”, a declarat Ionel Bogdan.

Valoarea totală a proiectului este de 10 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA