MARAMUREȘ. Polițiștii, cu ochii pe hoți de Revelion

În perioada ce urmează, polițiștii maramureșeni vor acționa permanent pentru menținerea siguranței publice, prevenirea săvârșirii de fapte ilicite și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Pe de o parte oamenii legii vor fi cu ochii pe hoții din magazine, dar în același timp vor face verificări și în trafic, pentru a-i depista pe șoferii care nu respectă legea și urcă băuți la volan.

”Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe drumurile publice pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului rutier. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi aparatele radar din dotare.

Pentru a ajunge acasă cu cumpărăturile sau cu portmoneele intacte, polițiștii vă sfătuiesc să fiți vigilenți în magazine, să nu țineți la vedere sume mari de bani, iar poșetele nesupravegheate să nu le lăsați în coșul de cumpărături. Nu lăsați bunurile cumpărate la vedere în autoturism fără a asigura portierele acestuia. Și siguranța locuinței dar și a bunurilor din locuință revine fiecăruia dintre noi. Chiar dacă ieșiți din casă pentru foarte scurt timp, pentru ultimele cumpărături, nu uitați să încuiați ușa de la intrare”, informează oficialii CJSU Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA