MARAMUREȘ. Reparații de urgență pe un drum de pe Valea Vișeului

În ședința de consiliu județean de astăzi a fost adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico economici și a devizului general pentru obiectivul “Alunecare de teren pe DJ 185, Localitatea Bocicoiu Mare, județul Maramureș km 67+750 – km 67+780 și km 68+280 – km 68+310”.

Pe porțiunea menționată sunt necesare reparații de urgență, pentru că poate fi afectat inclusiv traficul feroviar, a ținut să sublinieze Ionel Bogdan, șeful administrației județene.

”La Bocicoiu Mare avem o situație mai delicată cu drumul care deja a alunecat spre calea ferată și acolo există inclusiv riscul de izolare a localității și de blocare a traficului feroviar în zonă. Drept urmare am pus în bugetul județului resursele financiare astfel încât să putem să intervenim de urgență, atât pe reabilitarea drumului pe porțiunea respectivă, cât și pentru consolidările malurilor, astfel încât să nu existe niciun fel de problemă. Aceasta este o lucrare în regim de urgență”, a precizat Ionel Bogdan.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA