MARAMUREȘUL se umple de aquapark-uri. Unde va fi amplasat următorul

E o modă ca mai nou în Maramureș să se construiască aquapark-uri. Să fim înțeleși, este deocamdată vorba doar de proiecte pe hârtie. Realitatea ne arată însă că județul nostru nu are un aquapark în adevăratul sens al cuvântului, astăzi, iar doritorii de o baie se duc în județele vecine.

După proiectul în acest sens, făcut public, pentru orașul Baia Sprie, vine acum rândul Maramureșului Istoric, vizat fiind orașul Vișeu de Sus. Consiliul Județean Maramureș, tocmai a anunțat la începutul acestei săptămâni, depunerea solicitării pentru emiterea acordului de mediu pentru obiectivul amintit mai sus.

”CONSILIULUI JUDEȚEAN MARAMUREȘ, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr.46, jud. Maramureș, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul ”COMPLEX DE AGREMENT AQUAPARK IN LOCALITATEA VIȘEU DE SUS DIN JUDEȚUL MARAMUREȘ” propus a fi amplasat în orașul Vișeu de Sus, str. Mierlei, f.n., identificat prin plan de situație și plan de încadrare în zonă, județ Maramureș.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Maramureș, din localitatea Baia Mare, str. Iza, nr.1A, jud. Maramureş, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00 și la sediul beneficiarului.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş”, arată oficialii CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA